Mobiliario de comedor y salón proyecto interiorismo vivienda en alicante estudio interioristas ideas interiorismo valencia

INTERIOR DESIGN

Designer home in Alicante

Interior design project for a designer home in Alicante (southeastern coast of Spain). It is a combination of versatile, functional and well-connected open spaces. A fashionable housing in which blue predominates as it provides peace, serenity, and, the most important thing, it is our clients favourite colour.

 

 

 

Mobiliario de comedor y salón proyecto interiorismo vivienda en alicante estudio interioristas ideas interiorismo valencia
Mobiliario de comedor y salón proyecto interiorismo vivienda en alicante estudio interioristas ideas interiorismo valencia

Grandes aberturas en fachada y un pavimento blanco impoluto otorgan a esta vivienda una magnifica iluminación natural presente hasta en el más oculto de los rincones que junto con la cuidada y estudiada iluminación, hacen, de una combinación de materiales aparentemente fría, el más cálido de los hogares.

 

 

Blue and white together with the dark wood have their role in the scene which is completed with the great protagonist of the project, the light. Balanced and modern furniture, with simple lines with what is strictly necessary where everything has its spot in order to get the maximum harmony.

 

The day area is a completely open space with the possibility of aesthetically closing the kitchen with the sliding doors. Black metal and gray glass merge to create the doors that separates the kitchen from the dining area through hidden guides in the ceiling.

White color dominates in the kitchen giving us a sense of hygiene and functionality for daily life. The dining room cabinet goes into the kitchen merging the rooms when we have the doors open and making the kitchen stand out when we have them closed. In order to give this impression, the continuation of materials is essential.

 

 

entrada proyecto interiorismo vivienda en alicante estudio interioristas ideas interiorismo valencia

The style of the house is clearly observed as soon as you enter it. The wallpaper chosen to cover the walls welcomes us with the backlighting of the mirror of the entrance unit framed by the dark wood of the rest of the furniture. An elegant and subtly daring dwelling.

 

 

The rest of the corridor is in harmony with the entrance and the rest of the house, combining the wallpaper with the white color. The doors and cabinets are leveled with the wall so that they seemed paneled and go unnoticed. Something especial to mention is the continuity of the skirting in both finishes, both in white and in the color of the wallpaper.

 

 

 

In the master bedroom we created the head of the bed with a backlit paneling on the sides to give importance to the wallpaper on the sides. Serenity, tidiness, perfection and balance, everything is calm, serene, as if time did not pass when in this dwelling.

 

 

Proyecto interiorismo vivienda en alicante estudio interioristas ideas interiorismo valencia